top of page

Inspirasjonskurs med Book Creator og Puppet Pals

Andungen Barnehage 23 mai. 

 Book Creator er en app som jeg virkelig kan anbefale at dere bør bruke i barnehagen og skolen. Her kan barna lage akkurat den boken de ønsker. Enten det er med bilder - film - tekst - lyd eller bare en tegning. Bruk appen til turer - prosjekter - årsbok - hverdagen i barnehagen.  På en enkel måte kan boka sendes som link til foreldre. Dermed så sparer du miljøet for masse papir:)

 

Jeg kommer med gode eksempler på hvordan jeg jobber med Book Creator. Etterpå går personalet i grupper og lager en felles bok.  Om dere ønsker å vise dette for resten av gruppa, gjør vi dette.  Appen finnes kun på iPad. Dere kan bruke bookcreator.com ( 40 gratis bøker) Men kurset er lagt opp til å bruke iPad. 

E9420DEC-7076-4A95-BD04-8A32EF8AF816.PNG


Puppet Pals er en fantastisk god app der barna kan lage et digitalt dukketeater. Jeg kommer med gode eksempler på hvordan jeg jobber med Puppet Pals. En gøy app som hele personalgruppa vil digge, som igjen vil smitte over til barna. Garanterer mye latter, når personalet ser ser sine filmer.  Er dere ganske nybegynnere med IKT i barnehagen, så er dette den perfekte appen å begynne med. Tilbakemeldinger
 

Kidsa Barnehage Breistein

I dag har vi hatt besøk av Kjell Gunnar Yte - Eide fra IKT og lek. Han hadde et spennende kurs for personalet. Vi lærte mye om hvordan vi kan bruke digitale verktøy på en klok måte, sammen med barna. Underveis fikk personalet prøve ut de digitale verktøyene. Dette var både lærerikt og svært inspirerende og vi gleder oss til å utforske dette videre sammen med barna. 

Her kan har du flere tilbakemeldinger. 

Pris pr person

IMG_1584.JPG
IMG_4162.JPG

VIKTIG

HUSK

IMG_4161.JPG
Påmelding

Takk for innsendingen din!

bottom of page