top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

"Bokstavtoget tar deg med på en reise rundt Kanonmuseumet på Møvig i Kristiansand"

Oppdatert: 26. mar.


Jeg har filmet denne filmen ved å holde telefonen tett inntil kroppen mens jeg gikk i 15 minutter. Bak meg gikk noen barn fra barnegruppen og sang en haug av sanger mens vi gikk på togskinnene. En artig tur.

"Hovedgrunnen til denne filmen er at vi hadde kanonmuseumet som et tema i gruppen"

Som man ser i filmen dukker det opp bokstaver på togreisen.


Hvis du ønsker å bruke filmen, er du velkommen til det. I en senere anledning kommer jeg til å gi litt inspirasjon om hvordan jeg bruker filmen i min gruppe.Plakat og billetter

Her er billetter dere kan bruke til turen. Legger også ved en plakat som man kan brukes til å skape forventninger til leken.

I skrivende stund er det ikke mulig å åpne kodene i nettleseren. Jeg har gitt beskjed til utvikleren av appen CloudQR. Dere kan laste ned appen uten å betale eller registrere dere. Deretter er det bare å skanne billettene til togturen.


Lykke til og god påske 🐥🐥


 


Comentários


bottom of page