top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Vi lagde Valentine's hjerte med GPS og farget det etterpå.


Urørt snø

Ute på det store jordet utenfor barnehagen, har det ligget snø som ikke er blitt rørt. Med det mildværet som er over oss nå, er det perfekt for å lage snømann. Vi rullet og rullet. Sammen med noen barn laget vi personen Olga. Dette er en person på 94 år som kommer i barnas bursdager. Veldig gøy dag med utallige snømenn.


Denne snømannen skal jeg bruke i Puppet Pals, i en eller annen sammenheng.

GPS hjertet

På slutten av dagen spurte jeg noen barn om å bli med meg og lage et hjerte i snøen, siden det var Valentine's Day. Med barna foran meg og telefonen koblet til en treningsapp med GPS, fulgte jeg etter dem mens de formet hjertet i snøen.

Når barna var fornøyd med hjertet i snøen, viste jeg bildet fra treningsappen. Selv om barna mente at hjertet ikke ble helt slik de hadde forestilt seg da de gikk ut i snøen for å lage det, var de likevel godt fornøyde med resultatet.

Printet ut bildet

Da vi kom inn i barnehagen, printet jeg ut bildet, slik at barna kunne fargelegge GPS hjertet i rødt.

Gave til mamma og pappa

Da hjertet var fargelagt ferdig, var det stor stas å gi det til mamma og pappa.


Med dette ønsker jeg alle en fin valentine's day.

 23 visninger0 kommentarer

Komentarze


bottom of page