top of page
BA5D28E9-FA44-4867-A8A6-7EE5531B3A27.jpeg

Velkommen til Andungen Barnehage, Kristiansand

Jeg har benyttet WriteReader siden 2020, da det gikk under navnet Skriv og Les. Et program som barna kan lage flotte digitale bøker eller skrive ut. Om barna vil ha bilder til sin historie, kan man enten ta dem selv eller bruke søkemotoren i programmet. Utskriften er fantastisk. Ta kontakt her om du lurer på noe. 

Med denne erfaringen har jeg muligheten til å tilby inspirasjonskurs. Her vil jeg demonstrere hvordan jeg jobber med verktøyet i barnegruppen. 

 

Hvordan er kurset satt opp?

Jeg starter dagen med å presentere hvordan programmet fungerer, ved å vise bilder og enkel tekst. Dere vil få rikelig med inspirasjon fra min daglige bruk av WriteReader. Etter en kort pause, blir deltakerne delt inn i grupper, der dere skal jobbe med å skape ulike bøker. Kurset avsluttes med at hver gruppe viser frem sine egne bøker.

På denne måten får dere ikke bare inspirasjon, men også praktisk erfaring med programvaren.

Føler du at det digitale verktøyet er utfordrende å ta i bruk? Da vil jeg vise deg mange smarte triks som gjør at du vil oppdage hvor naturlig det kan være å integrere det i hverdagen.

For å bruke WriteReader må du skaffe deg lisens fra spesialpedagog, som eies av Info Vest forlag. Ved å melde deg på kurs hos meg, får du imidlertid fri tilgang i 6 måneder

 WriteReader kan brukes til pedagogisk dokumentasjon av utflukter eller aktiviteter i barnehagen, som kan sendes hjem til foreldrene eller brukes senere for å minnes og sette ord på felles opplevelser. WriteReader gir barnehagebarn/elevene tidlige og meningsfulle erfaringer med både å snakke, lytte, lese og skrive."

Dato: 3 april

Klokka: 18.00-ca 1945

Sted: Andungen Barnehage, Kristiansand

Pris: Totalt 450 kr pr. person ( Betales ved påmelding)

Prisen inkluderer gratis bruk av programmet i 6 måneder. 

Målgruppen: Kurset er rettet mot pedagoger, fagarbeidere, assistenter i barnehager , skoler, foreldre og PPT. 

Påmeldig/Melding

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Takk for melding

bottom of page