PODCAST

Velkommen til min podcast side.

 

Samlingsstunder

Her vil jeg legge ut litt fra mine samlingsstunder i barnehagen og litt annet. Det meste blir nok når jeg forteller mine oppdikta historier. Historiene blir til der og da. Når ungene spør meg, "Kjellis kan du fortelle oss da du var supermann? " Eller; " Kan du fortelle når du var en ridder"?  Ja, de spør om ganske mye ulike ting fortellingene skal handle om.

Barna vet at jeg liker å fortelle litt "rare" ting og at jeg kan gjøre det litt spennende. Før min samlingsstund begynner, så raider jeg avdelingen for ting jeg kan bruke. Om det er noe jeg syntes er gøy, så er det å lage impulsive samlingsstunder. Det blir gøy for barna og meg. Jeg vet liksom ikke hva som kommer til å skje. Etter snart 30 år som assistent, så har jeg litt bagasje som jeg kan bruke. Første podcast kommer i løpet av august . HUSK: Vi får det ikke gøyere enn vi gjør det selv. 

Og litt til..

Eller at vi sitter på benken vår ved sjøen og filosoferer over det vi ser. Vi er på Bragdøya 1 gang uken, så da får vi god kontakt med sjøen og skogen. Fine steder å ha gode samtaler. Podcast er en fin måte å ha samtaler på. 

Dette gleder jeg meg til. Så nå må jeg få godkjenning av foreldre og barn til å bruke dette her. 

Jeg er helt ny på podcast, så om du har jobbet med dette i barnehagen eller skolen ta gjerne kontakt på post@iktoglek.com . Trenger tips til apper som kan brukes til podcast, redigering og hører gjerne fra deg om hvilken tema du har brukt. Om du har noen podcast du ønsker å dele, er også det mulig..  

Det blir lagt ut på enten via SoundCloud eller bare her på hjemmesiden. 

OPPDATERT: Jeg har prøvd meg med appen Anchor som er gratis. Etter at jeg var ferdig, kunne jeg publisere den på Spotify. Bare tester dette, altså.