top of page

PODCAST

IMG_5209 2.jpg

Send gode historier til barna med podcast, nå som viruset herjer. 

 

Ja, da er jeg i gang med å lage podcast. Det er ganske vanskelig, syntes jeg. Kjenner at jeg er litt utenfor komfortsonen. Men øvelse gjør mester, sies det. Så jeg for bare ha troa. Nå har Andungen Barnehage, hvor jeg jobber kjøpt en Podcast mikrofon. Da blir lyden mye bedre. 

Hva skal jeg bruke den til? 

Dere som følger meg, har sikkert fått det med seg at jeg jobber veldig mye med Skriv og les. Det har blitt mange bøker som barna har laget. Sjekk bloggen min her. 

 

 Akkurat disse bøkene leser jeg inn i min podcast. Så sender jeg linken hjem til foreldrene. Jeg bruker Creaza.com til å lese inn og Anchor til å legge dem ut. Når man legger de inn i Anchor  blir de automatisk lagt inn i Spotify . 

Det er ingen problem å bare bruke Anchor, men jeg syntes at Creaza har et utrolig oversiktlig program til å lese inn og redigere min podcast.  Skriv gjerne i kommentar feltet  på facebook, om hva du bruker din podcast til. 

Nå som vi er inne i en tragiske tid, er jo dette en fin mulighet til å sende en hilsen til barna. Det er  fantasien, som sier stopp, om hva podcasten din skal handle om. Under kan du høre noen av mine podcaster. De aller fleste er fra Skriv og Les og da barnas egne historier. 


 

bottom of page