top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Bee-Bot & Blue-Bot stigespill

Oppdatert: 24. mai 2021

Hvorfor ikke prøve å lage et stigespill for datadyrene, tenkte jeg her en dag. Heiv meg rundt og laget stigespill versjon 1.0.Men det er ikke alltid like enkelt å ha planen i hodet og skal prøve å få det ned på papir.


Om du er kjent med hvordan rutene bør være, så ser du kanskje hva jeg har gjort feil her?


Markerer rutene med forskjellige farger

Jeg så ikke feilen før jeg hadde malt siste rute. Kjente en viss frustrasjon, men det er av feil vi lærer.


Firkantene må være 15x15 cm

Vi måtte rett og slett gjøre rutene større. Ellers så ville vi ikke greid å programmer dem dit vi ønsket. Lyst å komme på programmering kurs på onsdag?Fikk god hjelp til å rette på størrelsen til rutene. En fin formingsaktivitet.


Lagde noe stiger som vi måtte lime på.


Veldig gøy at spillet fungerte, slik jeg ønsket. Her er det mye læring.


Kommer dyret på rødt felt, faller det ned.

Under kan du se filmen.Ta kontakt om du ønsker mer info eller har lyst å melde deg på.


170 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page