top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Bokstavlek med Marbotic

Oppdatert: 10. apr. 2021

Mange barn er nysgjerrige på bokstaver. Med dette programmet blir barna enda mer nyskjerrig, tror jeg. Ikke at jeg har veldig stort innsyn i hva som finnes på markedet, men Marbotic er helt fantastisk.

I dag skrev jeg ned mange forskjellige ord. Barna fant en og en bokstavbrikke og la dem på iPad. Når brikkene med bokstavene blir lagt på iPad, skjer følgende:

  1. Bokstaven blir «kopiert« på iPad

  2. Du hører lyden til bokstaven

  3. Ordet du setter sammen, kan du høre

  4. Det finnes mange ulike apper til bokstaveneEr det noen barn som sliter med å lære bokstaver i skolealder, så er dette programmet perfekt. For barn i barnehagen er det gøy å bare leke og bli kjent med bokstaver. Å bruke programmet til norskopplæring er kanskje heller ikke så dumt?Gøy å høre lydene på bokstavene og navnet sitt bli lest opp. Eller hva med å stave navnet på barnehagen?


Stas å stave fødelandet sitt😊 Kjempe stolt barn😍

Har du lest Marbotic med tall? Se herJeg ønsker å komme i kontakt med personer som brenner for IKT. Vil løfte dem frem ved å lage en liten repotasje. Kjenner du noen? Ta kontakt på iktoglek.com


Ps! Jeg er ikke noe god i rettskrivning, så beklager dette. Får av og til beskjed om skrivefeil fra lesere. Gjør så godt jeg kan😊💎

97 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page