top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Julebyen og Julekalender

Oppdatert: 4. apr. 2021

Endelig er det snart jul, jeg gleder meg masse. I fjor hadde vi julebyen med Bee-Bot, noe som var veldig gøy. Derfor var det ikke vanskelig å ta valget om å bruke denne byen i år også. Jeg har også gitt plass til Rugged Robot.

For noen dager siden var jeg på loftet og fant frem alt som hørte til byen. Ungene var med på å lime fast husene og legge på bomull. Barna var kjempe ivrige. « Kjellis kan vi pynte julebyen?» Dette var en gutt som akkurat hadde kommet inn døra på barnehagen.

Det er gøy å dra med barna på prosjektet, Da blir det skapt forventinger til julebyen og alt som skal skje der.

I hvert hus finner barna qr kode om:


  1. Jon Blund film (2 min fra Skomakergata)

  2. Gjett hva du ser i mikroskopet

  3. Rampenisse ( Filmsnutt )?


Slik kan et bilde fra mikroskopet se ut:

Fra 1 desember kan du følge IKT og lek sin julekalender. Jeg har fått flotte premier fra TTS.

6 - 13 og 20 Desember trekker jeg ut en barnehage eller skole som har gjettet riktig bilde. Vinneren får et easi scope mikroskop.

På julaften er premien en Rugged Robot. Følg med på Facebook fra 1 desember.


Slik ser julebyen ut i dag.

BEE-Bot har fått lyktestolper i byen.

Rugged robot har flyttet inn. Han passer på luke 24.

Blue-Bot kjører rundt med nisselue.

Takk til TTS og Daisy som har gitt meg ulike ting til Julebyen og premier til julekalenderen.
Comments


bottom of page