top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Fra Hverdagsbyen til Kardemomme by

Da er Hverdagsbyen blitt historie for denne gangen. Med god hjelp fra noen barn, demonterte vi byen.


»Skal vi ikke ha Hverdagsbyen mer?» Kom det fra noen barn, mens vi demonterte byen.

Om savnet blir for stort, så kan vi bare snu plata og montere husene for å få Hverdagsbyen tilbake. Et fantastisk prosjekt har dette vært.

Det blir mye gjenbruk når den nye byen skal bli til. Alt av hus skal brukes om igjen, med litt maling så ser alt litt forandret ut. Vi er klare for å lage Kardemommeby. Litt mer voksen styrt denne gangen, når det gjelder bygging av byen.

«Jeg har et godt forhold til Kardemommeby. Har hatt sommerjobb som trikkefører Syvertsen i 92-93-94. En kjempe gøy opplevelse, så dette prosjektet gleder jeg meg til«

I Kardemommeby skal den kjente gjengen flytte inn. Så barna skal bli godt kjent med politimester Bastian og co. Kanskje greier vi å lage en trikk med Bee-Bot? Men først skal det begynnes med det visuelle

De mest kjente figurene i kardemomme by har fått en egen plakat, med bilder av sin person.

På hver plakat er det også plassert en QR-kode som er linket til sin sang på Spotify. Barna kan da scanne seg frem til de ulike sangene.

Har mange gøye planer, så for vi se om det fenger like mye som Hverdagsbyen. Nå gjenstår selve byen, som er hus og vei. Tror det kan bli gøy.

Ønsker alle en riktig flott helg. Og husk:Opmerkingen


bottom of page