top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Lykke til med pensjonist tilværelsen, Randi. - Du var alltid kreativ i yrket ditt og vil bli savnet.

Tenk at du nå er blitt pensjonist, Randi. Tiden flyr så utrolig fort, og jeg skulle så gjerne hatt deg på Andungen noen år til. Du er et levende bevis på at alle kan mestre digitale verktøy.

Husker første gangen jeg møtte deg; da var du ikke helt sikker på hvordan man skrudde på en datamaskin.

Selv om vi ikke har vært på samme avdeling, har du alltid funnet tid til å være nysgjerrig på digitale verktøy. Jeg har alltid fått hyggelige tilbakemeldinger på jobben jeg gjør.


"Sover du egentlig om natten?" spør du meg ofte når jeg har presentert en idé eller gjort noe du har likt.

Et år var vi på samme gruppe, det var i begynnelsen av min Bee-Bot-karriere. Jeg følte at du var ganske nysgjerrig. Selv om du ikke helt skjønte programmeringen der og da, var du så nysgjerrig at du ville prøve. Du la deg ned på gulvet og trykket, og jammen kom den ikke i mål dit du ønsket.


"Du Kjellis, jeg har en ide"

Du ville lage et prosjekt der du skulle tove Bee-Bot og ramme de inn. En fantastisk god ide var det, syntes jeg. Så du heiv deg rundt å gjennomførte prosjektet med glans. Slik var prosjektet.


  • Ta bilder av en Bee-Bot matte.

  • Skrive ut bildet

  • Tove

  • Sette på øyer på Bee-Bot

  • Lime Bee-Bot på bildet

  • Lime på en ramme.


Dette prosjektet ditt, Randi, er noe jeg husker veldig godt. Jeg skal prøve å videreføre det, eller så må du komme på besøk for å gjøre det med min gruppe. Det siste høres best ut.

Javel, se det, se det som vi sier nede på Sørlandet. Ønsker deg masse lykke til som pensjonist og håper du får en fantastisk tid sammen med mannen din. Du vil alltid bli savnet, spesielt for latteren, din direkthet og en utrolig kreativitet.


Selvfølgelig vil "kråkestemmen" din også bli savnet. Det var aldri noe problem å høre når du nærmet deg å bli forkjølet.

Nissene som jeg har fått fra deg til julebyen, skal bli tatt godt vare på.

Tilbake til prosjektet ditt – ja, de tova Bee-Bot-dyrene ble kjempe tøffe! Så dette skal videreføres, enten med deg eller deg. 😎30 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page