top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Puppet Pals - Skap forventninger

Oppdatert: 24. mai 2021


En av de eldste appen jeg har på min iPad, er Puppet Pals. Appen er utrolig god til å bruke sammen med barna og ikke minst til å skape forventninger til en aktivitet. I dag ville jeg skape litt forventninger.Barna fikk en videofilm fra en alle på barnehagen vet hvem er, Trollet Harald. Han bor i ei hule på Bragdøya i Kristiansand. De 2 bildene under er fra Puppet Pals filmen.Et flott sted for et troll med kongelig navn .

Han har mange små trollunger. Og i dag var det krise, fordi han hadde miste tåteflaska. I filmen fikk vi beskjed å leite etter QR-kode poster. Så da var det bare å hive seg rundt og jakte på skattekisten. Greier barna å finne kista med gull eller bare med legoklosser?

Hver gang de scannet en kode kom det en videosnutt enten med lego eller gull.

Når de fant qr-kode posten med gull, viste de at de var i nærheten av skattekisten som lå i nærheten av QR-posten. Hva skjuler seg i den?

Her var siste post, så etter å ha scannet 2 poster dukket altså gullet opp på tredje forsøk.Kjempe begeistring blant barna. De heiv seg rundt for å finne skattekisten.

Etter litt leting, fant de skattekisten. Og oppi lå faktisk tåteflasken til trollungen. Så da måtte vi selvsagt få levert den.

Så her blir den levert, utenfor hula til Trollet Harald. Vi fikk det litt travelt da vi sto utenfor hula. Ved inngangspartiet var det jordveps🐝🐝..


Så neste film blir innholdet om tåteflasken og jordveps🐝.


Når jordvepsen ikke er der, så sitter vi som regel foran hula å synger litt. Dette for å hjelpe Trollet Harald som ikke greier å legge trollungene.


Rett før vi forlater hula, så blir det muligheter til å gi inngangsdøra en liten klem🤗. Litt skummelt for noe .

Arkivfoto

Under kan du se filmene som dukket opp når barna scannet QR-koden.

Når jeg gjorde QR-kodene offline, så kom filmene frem med en gang. Så da slipper du internett. Har opplevd litt for mange ganger at barna må vente flere sekunder før filmen har kommet frem. Det er litt håpløst:)

Det er mange flotte opplevelser på Bragdøya. Ha en strålende dag.

Arkivfoto


81 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page