top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Tacto Doctor - Play Shifu

I dette spillet kan barna leke at de er doktor og skal hjelpe alt fra dyr til mennesker med ulike skader. Spillet åpner med at barna skal bli kjent med de ulike redskapene de kan benytte seg av. En norsk stemme forteller hva de skal finne og legge ut på iPad.


Når barna har blitt kjent med alle redskapene, er det klart for å leke doktor. Vi tar vi oss en tur ut i skogen der noen mennesker bor.En brannmann har skadet seg og barna får i oppdrag på å finne hva som feiler han. En norsk stemme forteller at vi må ta røntgen av beinet hans. Når sirkelen i venstre side er blitt grønn, da er de ferdig med å ta røntgen.Brannmannen har brudd i foten, barna får beskjed om å bruke tangen. Da må de bruke saksa, som kan bli tryllet om til 3 ulike redskaper.


  • Saks

  • Tang

  • Pinset


Med tangen skal de føre ned tre beindeler på beinet hans. Slik at bruddet kan repareres.

Nå som bruddet er fikset, må pasienten ha bandasje. Barna får beskjed om å finne utstyret for dette.

Etterhvert så må barna klippe av en litt for lang bandasje.

På slutten av hver oppgave får barna høre mye skryt for jobben de har gjort. De får også spørsmål om hva de må gjøre om en skade oppstår.


Tacto Doctor er et kjempe spennende spill der barna får kjennskap til de ulike skader på mennesker og dyr. Før hver sak er det en liten video presentasjon av hva som er skjedd.82 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page