top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

TokTokDa jeg var i Stavanger på DAB konferansen ( Tirsdag 21 mars), var jeg å hørte på den energiske Mike Naylor. Han presenterte programmet TokTok. Jeg ble så nyskjerrig at jeg måtte prøve ut TokTok på jobben idag.

Om TokTok ( Fra hjemmesiden TokTok.cdu.no)

TokTok er et pedagogisk verktøy utviklet til bruk i barnehage. Universet forener god pedagogisk tenkning med oppøving i digitale ferdigheter. Den myndige og ansvarsfulle kapteinen og hennes mannskap styrer Toktok med stø hånd gjennom kjent og ukjent farvann, i sol og regn. Kahyttene i båten avspeiler fagområdene i rammeplanen og inneholder forskjellige aktiviteter og spill. Gjennom lyd, bilde og animasjoner motiveres barna til å tilegne seg og leke med ny kunnskap, utvikle ordforråd, lære nye begreper, øve koordinasjon, konsentrasjon og selvstendighet.

På matematikksenteret.no står det følgende om den energiske og dyktige Mike Naylor:

" Mike Naylor er ansatt som forsker ved Matematikksenteret og er utdannet ved Florida State University. Han har doktorgrad i matematikkdidaktikk og har 20 års undervisningspraksis på alle nivåer fra barnehage til masterstudier.


Som jeg skrev lengre oppe, så prøvde jeg ut spillet sammen med barna.

Jeg koblet PC opp til smartboard og rigga tribunen våres foran skjermen. På denne måten ble hele barnegruppen delaktig.

Vi kommer til å bruke dette programmet masse hos oss.

Det ble fortalt at det er gratis å bruke frem til høsten.

Kom til programmet TokTok.

Gjerne del siden min😊.

7 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page