top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Tur til Holmensheia med appen TUR

Hei😊

Jeg vet at dette kanskje blir litt feil å komme med tur anmeldelse på IKT og Lek. Men, siden vi snart nærmer oss sommerferie og mange skal ha ferie i Norge, har jeg lyst å gi alternativer til dere som skal til Sørlandet i sommer. Så er det jo litt digitalt med appen TUR.😊

Først om appen

Nå vil jeg komme med tur forslag som du kan kan forsøke sammen med venner - familie eller alene. Alle turforslagene er knyttet opp til appen TUR. Jeg bruker gratis delen i appen og er meget fornøyd og hekta.

Etter at du har valgt den turen du ønsker, kan du følge med på telefonen at du er på riktig vei. Når du har funnet en post, blir du belønnet med poeng. Når postene er tatt, skifter de farge fra orange til grønt.

Første tur

Dette er første gang jeg lager en tur anmeldelse, men er så utrolig fascinert og inspirert av denne appen. Så jeg har virkelig lyst å dele kona og mine turopplevelser med dere. Første tur går til Holmensheia.

Område:Try

Lengde: Ca 2 km

Antall digitale poster: 5

Løypa: Sti og traktorvei

Passer for: Barn ( fra 4 år) og voksne

Utsikt: Suveren

Karater for tur opplevelse: 5

Vei forklaring

Første anbefalte tur er Holmensheia. Det er en kort kjøre tur fra Tangvall i Søgne. Du svinger av når du ser skiltet til Eikestøl. Her kjører du inn på en grusvei frem til du kommer til Kleivsetvannet på din venstreside. Parker her. Og nå kan du åpne TUR appen og gjøre deg klar for å finne poster.

Turen

En kjempe flott tur, da vi startet turen vår fra Kleivsetvannet. Det begynner litt bratt, men jevner seg litt ut etterhvert. Om det har regnet en stund, så anbefaler jeg støvler.

Når vi gikk, har det vært en lang periode med oppholdsvær. Så vi gikk med joggesko og ble litt våte. Turen førere oss igjennom en vakker og flott natur. Spesielt fint ble det da vi kom til en flott mose skog, med vakker fuglesang. En skogstur med stor S, altså🤩

Når vi kom til toppen, fikk vi se en fantastisk utsikt. Selv om det blåste denne dagen, fant vi oss en plass i le for vinden.

Post

Når du har funnet en post, følger det med et spørsmål. Svarer du riktig her, får du et poeng i tillegg til det du fikk for å finne posten. Det er umulig å gå feil, kartet fører deg frem til hver post. Denne turen kan du finne 5 poster

Ta gjerne kontakt om du har vært på turer med appen TUR. Send en lik beskrivelse som du ser ovenfor. Legg til bilder. Send tekst og bilder på Mail. Post@iktoglek.com

God tur😊

40 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page