top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Bamsene og dukkene måtte en tur på røntgensenteret.

Ved ankomst til røngensenteret måtte barna skrive inn navnet sitt og betale for oppholdet. De innsjekkings ansvarlige hadde det skikkelig travelt.

Ved døra inn til røntgen ble de møtt av meg. Her måtte de si navnet sitt og fortelle hva som var galt med bamsen/dukka.

Med seg inn hadde de en QR-Kode som jeg hadde laget. Kodene var selvsagt litt forskjellige. Den under viser at vedkommende har fått i seg en Bee-Bot.

Barna la bamsen inn i " maskinen " og la qrkoden på magen. iPad som ligger oppå kassa, er koblet opp til smartboard via en Apple-Tv.

Mens qrkoden ble scannet, løp barna inn på avdelingen for å se hva som var galt med bamsen. Latteren og undringen var stor, da de så alt det rare som var inni bamsen/dukken.

Når bamsen/dukka var ferdig på røngensenteret, var det rett på operasjonsrommet. Her var det å ta ut det som var inni og legge på bandasje.

For å sjekke at bamsen/dukka var frisk, måtte de stille seg i kø for å ta nok et røntgen. Overraskelsen var stor da de så at pasienten hadde greid å få i seg noe rart under operasjonen. Røntgen viste en iPad. Nok en operasjon måtte til. Men etterhvert delte jeg ut qrkode, som viste at kroppen var fri for gjenstander. ☺️

Som på hvilket som helst sykehus, må pasientene hvile etter en operasjon. Så det måtte de her også. Barna satt rundt dem på gulvet og stelte og sang for pasientene.

Det eneste som gjensto på sykehuset var å sjekke seg ut, her måtte de finne navnet sitt og stryke det ut. Barnet var klar for å ha en frisk bamse/dukke i sengen for natten.


 

Barna har også prøvd seg på sykehus spillet Tacto doctor. Det kan du lese om her. Kjempe gøy spill, der barna blir kjent med doktor redskaper og ulike skader. Les om det her

God helg🫶


191 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page