top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Bli med på julekalenderen på sosiale medier - Les om premiene her

Oppdatert: 27. nov. 2021


Jeg er litt stolt over at jeg har muligheter til å lage en julekalender på IKT og Lek. Det skal deles ut 2 stk Easi-scope 2 mikroskop. Dette er det første trådløse mikroskopet til TTS. Et lett og enkelt mikroskop som kan fraktes med i sekken når dere skal på tur. Man trenger kun å ha med seg en telefon/nettbrett som man kobler det opp til.

Hva ser du på bildet under? Dett er er tatt med easi-scope 2.

Robot Om man ønsker seg en annerledes robot, med navnet KITT har du muligheter nå. Hva kan KITT brukes til? Roboten kan brukes til å spille inn lyd. Jeg har brukt den i vår digitale by: Kardemomme by. Her sang barna inn di ulike sangene som hører til denne fantastiske byen.


Etterpå var det kjempe stas å høre sangene.

Jeg fikk også en kollega til å strikke flotte kostymer til KITT.

Det finnes mange muligheter med KITT, jeg har prøvd opptakeren som du leste nettopp. Den andre muligheten er å filme. Roboten har et lite webcamera som man kan filme med. Da er det litt gøy å plassere ansiktet slik at det er kun det du ser i i displayet. Så kan man leke at det er "sånn man ser ut".

Den siste premien er det nyeste mikroskopet. Forskjellen på Easi - Scope 2 og easi- scope 3 er at det nyeste har display. Da trenger man ikke nettbrett eller telefon for å kikke i det. Men skal man oppbevare bildene/filmene trenger man tilbehøret. ( Nettbrett/ telefon)

Her svaret på spørsmålet lengre oppe:)

Følgende datoer blir det kåret en vinner:

  • 5 desember Easi-Scope 2

  • 12 desember Easi-Sope 2

  • 19 desember Roboten KITT

  • 24 desember Easi-Scope 3


Hvordan man kan vinne, kan du lese på sosiale medier 1 desember. Lykke til!


Takker Daisy.no og TTS for premiene.


Hentet fra TTS:


BETT Finalist : We are delighted to announce the Kitt has been shortlisted for a BETT Award in the ‘Hardware, AV, VR/AR, Robotics or Digital Device’ category118 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page