top of page
  • Forfatterens bildeKjell Gunnar Ytre-Eide

Vi lagde en podcast, mens vi lagde en bok i WriteReader.

Oppdatert: 25. feb.

Det var en ny opplevelse å lage en podcast med barna, så dette var ukjent terreng for meg. Om det kan kategoriseres som en podcast, kan jo diskuteres. Uansett gjorde vi opptak mens vi lagde boken i WriteReader.

Podcasten inkluderer fem barn, hver med en side i boken. Mens de forteller, skriver jeg på datamaskinen og prøver å holde samtalen i gang. I den noe lange 20-minutters podcasten, kan man høre at stemningen er god. Etter at boken ble skrevet ut, måtte vi selvsagt lese boka og høre podcasten.

Jeg har kjøpt gode trådløse DJI-mikrofoner som enkelt kan festes på barnas gensere. Selv om jeg kun brukte en mikrofon i dette innlegget, har jeg muligheten til å bruke to samtidig. Lyden overføres direkte til telefonen. Kjempe klar lyd.

Jeg bruker Creazas podcast-program når jeg legger til musikk og redigerer lyd. Det er en oversiktlig og godt egnet plattform for nybegynnere som meg. I denne podcasten hentet jeg lyd fra Pixabay.com. Selve podcasten er ikke redigert.


Barna har hørt den hjemme og i ulike sammenhenger i barnehagen. STOR stas!!!

Barna rettet på meg når jeg utalte og skrev noen ord feil. Det var litt morsomt. Om du har lyst å høre podcasten, kan du klikke på bildet under.


Her kan du kikke i boka. Les her

 

Ønsker alle en god dag!
21 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page